رتبه اول کشوری تیم سازه فولادی عمران

۰۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۸
تعداد بازدید:۱۷۸۲
دانشجویان گروه مهندسی عمران این دانشگاه با حمایت پژوهشکده دانشجویی موفق به کسب رتبه نخست سومین دوره مسابقات ملی پل های فولادی شدند.

دکتر علیرضا فرجی اظهار داشت:تیم هفت نفره   KBC  گروه مهندسی عمران این دانشگاه توانست در این مسابقات در گرایش زیبایی بصری و معماری سازه رتبه نخست را کسب کند.

وی خاطر نشان کرد: این دوره مسابقات پنجم اسفند در دانشگاه علم و صنعت تهران با حضور 14 تیم از دانشگاه های کشور برگزار شد.

وی سرپرست این تیم را محمد ارباب پور ذکر کرد و افزود: دکتر حسن استاد حسین نیز استاد راهنمای این تیم را بر عهده داشتند.

این پل فولادی به طول 5 متر، دهانه اصلی 2/3 و عرض 77 سانتیمتر ساخته شده است.

محمد ارباب پور بیدگلی، محمد ارباب بیدگلی،سید مهدی مهدوی زاده،میثم هداییان،مهران سلطانی،امیر مسعود جعفری،محمد امیدی آشتیانی اعضای این تیم موفق دانشجویی را تشکیل می دادند.

جهت مشاهده گالری تصاویر مونتاژ سازه جنب سوله عمران- چهارشنبه 7 اسفند92 کلیک کنید

21 اسفند 92: نتایج سومین دوره مسابقات ملی پل فولادی

اعضای تیم :محمد ارباب پور بیدگلی، محمد اربابی بیدگلی،سید مهدی مهدوی زاده،میثم هداییان،مهران سلطانی،امیر مسعود جعفری،محمد امیدی آشتیانی

لینک منبع خبر در سایت روابط عمومی دانشگاه کاشان